Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Плеймейтката Дениз Хайрула: Никога няма да забравя Христо Сираков

Коя е Дениз Хайрула?

deniz-hayrula

Дениз Хайрула е сред най-известните плеймейтки у нас. Година и четири месеца след кончината на бизнесмена Христо Сираков, останал известен с прозвището си Стоте манекенки, еротичната моделка разказва за чувствата си към него. Дениз говори и за кулинарните си умения, цената на тока и газа, ваксинацията, коронавируса, Слави Трифонов, сочения за неин любовник италиански мачо и голотата.

seo blog7

Дениз, с нов профил си в социалните мрежи, след като старият ти бе изтрит. Как се стигна дотам?

– Имах няколко предупреждения преди това, че профилът ми е застрашен от изтриване, но не обърнах внимание, защото не вярвах, че ще ми се случи. Някой постоянно ме докладваше, защото често ми изтриваха снимки и сторита. Дори и снимки по бански отпреди 2-3 години ми триеха. Това, освен ако не е докладвано, няма как да се случи.

– Имаш ли съмнения кой може да е този злосторник? Или пък е жена?

– Не смятам, че имам врагове, които да ме мразят. Повечето приятели, на които споделих, казват, че най-вероятно е някоя жена. Скоро имах случка. Едно момиче ми бе писала да спра да следя гаджето й в социалните мрежи. А пък той ми гледа снимките и сторитата и реагира на тях. Дори се чудех дали да не го публикувам. Осъзнах, че има хора, които ме харесват, а на други им преча по някакъв начин. Явно е злонамерена женска атака. Може да е момиче, което завижда.

Вероника от “Ергенът” с голи снимки

deniz hayrula erotichen model

гръцки преводач Добрич

– В Доминикана посрещна Коледа и Нова година с нов профил. По-хубаво ли е на екзотичен остров с ваксина, отколкото на родната трапеза?

– За мен е по-хубаво да съм на екзотично място, защото обожавам тези места. Обичам да ми е топло и да съм на плажа. Имунизирана съм с еднодозовата ваксина. Тук, в България, нямаше какво да ме задържи да празнувам Нова година, а и бяха доста завишени цените. Гледах оферти от 4 нощувки за 8000 лв. във Велинград. Много “интересни” цени. Иначе по принцип коледните празници ги прекарвам на село при баба и със семейството ми. Просто сега не бях с тях.

– А с кого посрещна 2022-ра?

– Ами… това е тайна! Не мога нищо да разкрия на този етап. Скоро ще се разбере защо.

See also  Горещо! Маги Джанаварова лъсна на гола СНИМКА 18+ от ваната

– Свързваха те с италианския мачо Никола Димола. Вярно ли е?

– Ние сме си приятели. Идвал е тук, а аз съм ходила на рождения му ден в Монако. И оттам започнаха да пишат разни неща за нас. И в Италия сме се виждали. Но за повечето медии няма как аз да имам мъж приятел. С който и да си кажа здрасти, на следващия ден пише, че сме гаджета или любовници. Както беше за Слави и Карбовски. Общо взето, е почти за всички, с които се познаваме.

Лорд Евгени Минчев с модни забележки

– Със Слави каква е истината?

– Още преди да участвам в “Мис Левски Г”, когато се бях явила на кастинга, веднага бяха започнали да пишат подобни неща. Към него останах с много топли чувства, защото ми беше забавно и интересно. Нищо лошо от никой не съм видяла там, освен от 90% от момичетата, които злорадстваха. Приятелка ми остана победителката в конкурса Дора Симеонова. Както тя ми каза – ти дори нищо да не им правиш, жените просто те мразят. Но всичко останало беше супер и даже миналата седмица се снимах в клип на Слави Трифонов. Ето, сега издавам информация. И в предишни клипове на Слави, Годжи и екипа съм се снимала.

– Каква е новата песен?

– Тайна! Когато я чух, бях много изненадана. Всички, когато я чуят, ще разберат защо.

– Мина година и четири месеца от кончината на Христо Сираков, с когото имаше много близки отношения. Забрави ли го, или още пазиш спомени?

– Него никога няма да го забравя. Той винаги ще бъде в моето сърце, защото ми е дал много и ме е научил на много. Пазя само и единствено топли чувства към него. Липсва ми!

– Кои са най-важните неща, на които те научи?

– Има една негова мисъл, която стои на корицата ми във Фейсбук: “Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов”. Другото много важно нещо, на което ме е научил, е, че ревността не води до нищо добро, само до лоши мисли и чувства. На това, че трябва да си живея живота така, както аз искам и го харесвам, без значение другите какво мислят. А който те обича, ще те обича такъв, какъвто си. И каквото и да правиш, това ще си остане така до края.

See also  Съсипаха от критики Златка и Благо

– Следиш ли ситуацията с коронакризата, петата вълна и Омикрон?

– От много време насам въобще не гледам телевизия. Изобщо не се интересувам какво се случва с мерките и вируса. Но все отнякъде чувам какво става. Гледам да не мисля за това, защото много хора се побъркаха, а аз не искам да съм от тях. Явно вече съм свикнала с тази ситуация, както и повечето хора. Чакам да свърши всичко това.

– Преболедува ли?

– Когато бях в Доминикана, се разболях, и то доста силно. Цялото тяло ме болеше, мускулите бяха схванати и едва мърдах 1-2 дни. Много ми беше гадно и по цял ден спях на плажа. Гърлото много ме болеше, кашлях и пиех антибиотик. Тъкмо го приключих, прибрах се в България и на другата сутрин като се събудих, все едно бях нова. Тогава си направих тест за ковид и беше отрицателен. Но си мисля, че изкарах вируса, докато бях там. Просто тогава не си направих тест, затова сега ще си направя за антитела.

– Като се върна, усети ли резкия скок на цената на тока, газа и парното?

– Не съм, защото само го чувам. Живея си вкъщи с моите родители и сестра ми и не плащам сметки. Знам, че са много увеличени и още повече ще поскъпват както те, така и храната. Чух, че хлябът до лятото ще стигне 5-6 лева. Добре, че не ям хляб!

– Вървят ли нещата с еротичната платформа, в която имаш профил за радост на мъжете?

– Да, вървят доста добре. Не отделям чак толкова време.

Дениз Хайрула пали мрежата със задни части

– Родителите как приемат разголените ти снимки?

Еротичното съдържание, което качвах в социалните межи, го споделям и там. Просто няма цензура тук и това е разликата. Не качвам нещо лошо или пошло, за да ме е срам. Най-малкото не мога да си позволя такова нещо, защото ще плъзне навсякъде, а и сама на себе си не мога да го причиня, както и родителите ми. Не съм порноактриса все пак, не стигам чак до такива сцени.

See also  Петя Буюклиева издаде голяма изненада за "Капките" тази вечер СНИМКА

– След фурора в “Черешката на тортата” запретваш ли ръкави в кухнята вкъщи?

– Продължавам да не готвя, защото вкъщи за храната се грижи майка ми. Поръчвам от някой ресторант или се храня навън. Но пък съм имала късмета досега мъжете в живота ми да ми готвят или са имали готвачи. Така че около мен винаги има кой да готви и не ми се налага. Затова пък много обичам да си хапвам. Аз съм чревоугодник и вкусната храна може да ме направи много щастлива.

– Христо Сираков готвеше ли ти?

– Самият той не, но имаше готвачи и те приготвяха ястията. Лично той със сигурност ми е правил някои по-леки неща като палачинки. Всяка сутрин кафето ми правеше. Беше голям джентълмен.

– Такива джентълмени има ли и сега, или си останаха при старата школа?

– Има нещо такова. Може би затова харесвам по-зрели мъже. Защото съм видяла и едното, и другото. Но все пак вярвам, че има и по-млади, възпитани кавалери, които умеят да се държат по този начин. Но не са толкова често срещани, а са голяма рядкост. Надявам се това да се промени. Ако имам момче, бих го възпитала точно по този начин. Позитивна съм и не губя надежда.

– Да не се замисляш за семейство и деца?

– Със сигурност искам семейство един ден, но не точно сега. Още ми се живее. Както има една приказка – когато не си готов да си разделиш шоколада с детето, значи още не си готов да станеш родител. Ако на 25 не се омъжиш, после все ти е рано. И аз така. Но иначе искам добър съпруг и три деца – едно момче и близначки. Така съм си го наумила.

– Кой ще им готви на тези деца?

– Ще имам готвачи и детегледачки, ха-ха-ха.

– Още ли си плеймейтката с най-хубаво дупе в България?

– Да, завинаги!

Източник