Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Пълен провал за Криско! Още една жена му би шута СНИМКА

Криско се провали като продуцент, след като певиците му го зарязаха.

Първата, която напусна Кристиан Талев, както е истинското име на певеца, бе Тита, а от месец извън фирмата му е и Ина Гаярдо. Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след жесток скандал между двамата, разкриват свидетели на случката. Известно време дори гласовитата хубавица не пускаше никакви нови песни, по всяка вероятност до изтичане на договорните отношения, които е имала с Криско, пише “Хотнюз”. 

seo blog7

Веднага след това тя се преориентира към фолкжанра, където вече може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква комуникация и не си говорят, твърдят техни близки. Не съвсем по приятелски си е тръгнала и Ина, за което говори фактът, че чаровната брюнетка дори си е сменила името и по-точно последната буква от фамилията. Тя вече е Гаярди и сама се продуцира. Новото начало за нея бе поставено с парчето “Предател“, което е едновременно на български и гръцки. Това не изненадва феновете й, тъй като самата тя е гъркиня (истинските й имена са Христина Григориаду).

Атрактивният видеоклип пък е под режисьорския дебют на половинката на Ина и наш известен коафьор Венелин Кондаков, който работи по проекта заедно с Torex.

“Да, “Предател“ е ново начало за мен, с което ще се заявя като самостоятелен артист, който сам взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към друг стил музика“, сподели хубавицата и не пожела да коментира повече раздялата.

Източник

See also  Огромната Десислава с минижуп