Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Bentley показа още един тийзър на мистериозния модел, който ще дебютира на 10 май, като освен снимката, този път разпространи малко повече информация за един от най-луксозните си модели. Според слухове, това ще бъде удължена версия наSUV-то Bentayga, която ще може да се похвали с най-технологичните седалки поставяни в кола някога.

Те ще включват цели 22 различни настройки, както и шест зони със 177 индивидуални позиции за промени. Друг трик, който от Bentley ще представят е „първата в света автоматична чувствителна климатична система“. Макар от компанията да не разкриват повече подробности за това какво ще представлява, то най-вероятно системата ще засича температурата на тялото върху седалката и по този начин ще променя температурата в интериора.

seo blog7

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Корите на вратите са направени с малки перфорации с големина от 1мм, които пропускат светлина за създаването на специално усещане. От Bentley казват, че новият модел ще има опции за персонализация, които достигат до 24 милиарда различни конфигурации.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Какво може да се случи ако рядко сменяте спирачната течност