Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

Hyundai Motor Group официално представи сключената с TomTom сделка, която ще заздрави отношенията между двете страни, след като двете компании работиха заедно над споразумение за Genesis. Всички нови автомобили от марките Hyundai, Kia, а на по-късен етап и Genesis ще пристигат серийно с вградена навигационна система TomTom, която ще представя карти и трафик в реално време.

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

seo blog7

„Радваме се, че всички шофьори на Hyundai и Kia в Европа ще се възползват от комфорта и безопасността, осигурени от най-добрата в класа технология за геолокация на TomTom“, каза Хъйонг Куон, Вицепрезидент и ръководител на екипът за разработка на TomTom. „TomTom е партньор, на когото се доверяваме да предоставя изключително точни данни от картата, които подобряват нашата технология за асистирано управление на магистрали и информацията за трафика в реално време, която ни помага да оптимизираме навигационните данни.”

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

TomTom също така предлага данни за всички ограничения за скоростта, които да помагат за интелигентното ограничаване и наредбите, които влязоха за това от месец юли 2022 година. Според информацията, милиони автомобили от трите марки ще пристигнат оборудвани с тази технология през следващите години.

Поставете оценка:

2

Оценка 2 от 4 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Как правилно да изберете смартфон?