Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Nostrabet: Футболните познавачи си личат с постоянство и премерен риск

nostrabet-zalozi

Хазартът открай време е неизменна част от нашия живот. В своята същност хазартът представлява риск, при който разчиташ малко или много на шанса. Едва ли са много хората, които никога през живота си не са залагали парична сума или друга ценност на определен изход на бъдещо събитие. Хазартът доставя емоция на играчите, която им доставя удоволствие, а често пъти – и разочарование. Най-важното е тази емоция да не се превръща в хазартна зависимост, защото тогава вече имате проблем. Хазартът трябва да се случва с мярка, както всичко останало в нашия живот. В сайта на nostrabet може да намерите всичко за букмейкърите и казината онлайн, които оперират в България. Платформата може да ви бъде много полезна във вашата игра – от подбор на букмейкър/казино до съвети как да играете и за какво да внимавате.

seo blog7

Нямайте съмнение, че букмейкърите и казината са си направили сметката – щом пазарът продължава да се разраства с такива темпове, очевидно този бизнес е печеливш. Хазартните компании печелят основно от неразумната игра на голям процент от залагащите. Тук дори не става въпрос за хазартна зависимост, защото дори букмейкърите налагат някои регулации в тази посока. В случая говорим за играчи, които не подхождат с правилната стратегия и се увличат в залози, които в голямата си част се оказват губещи. В това отношение футболните познавачи си личат от далеч и трудно могат да бъдат сбъркани. Освен че играят с мярка, разумните играчи показват изключително постоянство и премерен риск, което ги отличава от масовия случай.

Трябва да се отбележи, че в последните години се забелязват все повече играчи, които обръщат внимание на тези два компонента – постоянство и премерен риск. Спортните залози са проста математика – всеки залог се измерва в шансове, които на практика са представени с коефициенти. Опитните играчи правят много внимателен анализ на риска, който поемат с даден залог или комбинация от залози. Те следват определени стратегии и правила, в които се придържат за дълъг период от време. Един ден тази стратегия може да не сработи, но в дългосрочен план тактиката им се оказва печеливша. Именно за това става дума, когато говорим за постоянство – да вярваш в подхода си и да го следваш неотлъчно, докато не стигнеш до върха.

See also  Пламен Димитров: Това е най-щедрият бюджет напоследък

Подобни стратези безпроблемно се озовават в топ класацията на залагащите. В ерата на интернет и технологиите не е много трудно да разкриете „тайната“ на успешните играчи. Макар и да няма универсален метод, по който да трупате печалби, то може да намерите такъв, който да отговаря на вашите желания. Някои играчи разчитат изцяло на своите познания в спорта: следят изкъсо всяко спортно събитие, към което имат интерес да залагат. Други играчи пък предпочитат да се доверяват на типстъри, като за целто си изготвят списък от достоверни типстъри, в които са се уверили, че предлагат добри прогнози. Трети играчи се придържат към различни системи на залагане – като числата на „Фибоначи“, системата „Мартингейл“, системата „Пароли“ и други.

Мнозина играчи се придържат към традиционното залагане на едно събитие или няколко събития в права колонка. За други пък по-печеливша тактика се оказват различните системи, с които допускат да не познаят всеки един залог и пак да вземат определена печалба, макар и по-малка. В края на краищата най-важното е да установите метод, който е подходящ за вас и да го използвате разумно – с премерен риск, и да бъдете постоянни в играта си. В момента, в който нарушите основните принципи – не обръщате внимание на риска, който поемате, правейки твърде рисковани залози, то вие ще започнете да губите по-често, отколкото печелите. Така влизате в омагьосания кръг на мнозина залагащи, от който много трудно се излиза. Обръщайте внимание на риска, бъдете постоянни и играйте разумно!