Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

NIO официално представи разработка в колаборация с шведската компания Dirac, която добавя висококачествена аудиосистема в седана ET7. Двата бранда разработиха система с 23 говорителя, която ще се предлага опционално за ET7. От Dirac споделят, че разработката на подобен вид система в автомобил е изключително трудно, тъй като говорителите не могат да бъдат поставени на местата на които трябва поради спецификата на купето.

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

Все пак те са успели да компенсират този проблем чрез интелигентна система, която компенсира недостатъците на едни говорители като изравнява звука им чрез други. Системата се нарича MIMO и позволява изключително качество на звука, независимо от мястото на което са поставени говорителите.

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

“В NIO искахме да доставим върховното потапящо звуково изживяване в ET7 –, така че пътниците на всички места да могат да слушат музика, сякаш са в концертна зала.”, каза вицепрезидентът на Nio Engineers Данило Теобалди. “ Ние изградихме най-добрата възможна озвучителна система за ET7, след това се обърнахме към Dirac и тяхната водеща в индустрията дигитална оптимизация, за да изведе производителността на още по-високо ниво. Сътрудничеството ни с Dirac ни помогна да гарантираме, че нашите потребители могат да изпитат най-добрата автомобилна озвучителна система на пазара. ”

Поставете оценка:

3.8

Оценка 3.8 от 4 гласа.

Източник:

See also  Nokia подготвя четири нови смартфона