Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

NIO официално представи разработка в колаборация с шведската компания Dirac, която добавя висококачествена аудиосистема в седана ET7. Двата бранда разработиха система с 23 говорителя, която ще се предлага опционално за ET7. От Dirac споделят, че разработката на подобен вид система в автомобил е изключително трудно, тъй като говорителите не могат да бъдат поставени на местата на които трябва поради спецификата на купето.

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

seo blog7

Все пак те са успели да компенсират този проблем чрез интелигентна система, която компенсира недостатъците на едни говорители като изравнява звука им чрез други. Системата се нарича MIMO и позволява изключително качество на звука, независимо от мястото на което са поставени говорителите.

NIO твърди, че разполагат с най-добрата аудио система поставяна в автомобил

“В NIO искахме да доставим върховното потапящо звуково изживяване в ET7 –, така че пътниците на всички места да могат да слушат музика, сякаш са в концертна зала.”, каза вицепрезидентът на Nio Engineers Данило Теобалди. “ Ние изградихме най-добрата възможна озвучителна система за ET7, след това се обърнахме към Dirac и тяхната водеща в индустрията дигитална оптимизация, за да изведе производителността на още по-високо ниво. Сътрудничеството ни с Dirac ни помогна да гарантираме, че нашите потребители могат да изпитат най-добрата автомобилна озвучителна система на пазара. ”

Поставете оценка:

3.8

Оценка 3.8 от 4 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Биткойн достигна $50000 за първи път от 2021