Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

"Мисис Баба" прати окончателно похотливия кмет на Стрелча в историята, ето кой е новият й избраник СНИМКИ

Носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева се носи отново на крилете на любовта. Повече от година тя е щастливо обвързана с мъж на име Момчил.

„Историята ни започна по време на пандемията. Малко след развода ми се запознахме и започнахме да се виждаме. Той е германец от български произход и живее в Германия и постепенно изградихме отношения. Към момента живеем между София и Берлин, половината време сме тук, половината – там“, разказа пред „Телеграф“ Дони Василева.

seo blog7

Чаровната блондинка споделя, че дълго време не е оповестявала щастливата новина от своя живот, защото признава, че вече веднъж си е изпатила от публични изяви след развода й с бившия кмет на Стрелча Стойно Чачов, който постъпи непочтено с нея, изневерявайки с други жени.

„Предпочитах да оставя отношенията ни с Момчил за себе си. Но така или иначе хората ни виждат навсякъде, ние сме заедно почти непрекъснато. Започнах да си качвам снимки в социалните мрежи и вече не крия“, разказа още Мисис Баба.

Дони Василева сподели, че когато се запознала с човека до себе си, двамата много се смеели на комбинацията от имената им. „Това е най-интересното в цялата история. Ние сме Дони и Момчил (смее се). Когато се запознахме, аз представих себе си и казах, че съм Дони. Такова име като моето е много рядко. Тогава той ми каза: „Аз съм Момчил“. Аз помислих, че се шегува в началото и му казах: „Да, бе, да, много смешно“, но в крайна сметка се оказа истина“, разказа още щастливата дама./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Бившият на Мария Илиева се мляска с чалга певица в нощен клуб СНИМКИ