Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Мария се показа с халка “Картие”

Мария се врече на любимия си Мирослав. Преди минути 39-годишната фолк певица показа пръстен “Картие” с огромен камък, но не уточни дали става дума за сватбена халка или просто годежно бижу. Двойката е заедно на шопинг в скъпарския Монте Карло, където са избрали прекрасния пръстен. 

Припомняме, че Мария има два неуспешни брака зад гърба си – с Димитър Андонов и Християн Гущеров. “Споделям ви един много важен за мен момент! Нашата любов и отношения преминаха през много вълшебни месеци, но и много изпитания….. Очевидно когато всичко е истинско идва ред и за това……Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те любов моя!”, написа Отварачката и показа пръстена си, без да дава подробности за събитието. Първа поздравления изказа сестра й, която живее в Германия.

Мария дълго време парадираше с връзката си с Мирослав, но преди месец изтри всичките си снимки с него и това даде поводи за спекулации, че са се разделили. По-късно стана ясно, че двамата просто се крият, за да може Мирослав да приключи официално отношенията си с жена си, от която има две деца.

Преди дни Мария отново започна да споделя снимки с новия си, а сега продължава да си прави реклама като не уточнява на какъв етап са отношенията им. Фактът, че пръстуените са купени днес показва, че няма как тя дза е вдигнала сватба вчера. Явмно такава тепърва предстои.  

Източник:

See also  Пиянката Караджова чисти имидж във фитнеса

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *