Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Мани след излизането: Стратимир е лицемер

Мани, един от най-колоритните участници в „Игри на волята“ в трите му сезона досега, напусна шоуто след зрелищна елиминационна битка срещу Паулина. Това обаче е една от малкото загуби на Мани в личен план, защото риалити звездата е Боец и в истинския живот. С Мани сайтът vbox7 си поговори за фалшивите новини, лицемерието и радостта на хората.
-Първо да питаме нещо много важно – в турска болница в критично състояние ли си, защото в някои медии се появи такава информация?
-Не, разбира се! Бях в Турция просто на шопинг за няколко часа.
-В този смисъл какви са най-големите глупости, които си чела по свой адрес?
-Едната беше за снимката с най-добрата ми приятелка. Пишеше, че ми е майка. Другата беше за снимка с мой много добър приятел. Писаха, че ми е съпруг. Сега поредната е, че съм в тежко състояние в турска болница. Това е грозно.

-В началото към теб се изля голям хейт в социалните мрежи, после се появиха дори твои фен страници, ти пусна и мърч. Четеш ли коментарите на хората сега?
-Много рядко ми се случва. Въобще не им обръщам внимание, освен ако не са някакви твърде фрапантни, както се случи сега с тази статия, за критичното състояние. Не ги забелязвам. Казвала съм го хиляди пъти и ще го повторя пак – аз съм с желязна психика и не могат да ме съборят.
-А тези статии кой ти ги праща?
-Моите приятели. Всяка сутрин, като се събудя, виждам нови и нови. Днес например имаше три нови статии – едната е, че съм в Турция, за да си сложа силикон в гърдите. Втората беше, че ще участвам в четвърти сезон на „Игри на волята“, имаше и статия, че ще участвам в кулинарно риалити. А това е пълен абсурд – просто бях качила една рецепта!
-Е, това може би значи, че просто хората искат да те гледат още и още!
-А, не знам, възможно е! Хората имат доста голям интерес към мен.
-Каза за имплантите в Турция, когато те попитахме за глупостите по свой адрес. Това не е ли истина?
-Това за имплантите е истина, аз не го отричам. Операцията ще се състои, но през януари.
-Да се върнем към Игрите. Какво не видяхме от истинската Мани в шоуто?
-Доста неща. Аз съм много чувствителен и положителен човек. Да, настъпателна и чепата съм, но само когато получа отсреща лошо отношение. В реалния живот съм един доста чувствителен и раним човек. Доста забавен човек съм също така – много обичам да се забавлявам. Това не видяха хората и може би не оцениха моята прямота. Аз съм много искрен и директен човек, никога не говорят зад гърбовете на хората. Направо си казвам всичко на човека, когато не ми допада.
-Доволна ли си от представянето си в Игрите на волята като цяло?
-Като цяло съм доволна. Аз превъзмогнах много мои страхове – от височини например. Дори и онази метална сфера, в която ме въртяха, беше част от тези страхове. Пробвах, видях какво мога и какво не. Не очаквах да стигна до тук, докъдето стигнах всъщност. Доволна съм от представянето си.

See also  Джулиана Гани обеща: Няма да дам сина ми в интернат


-Ти си най-номинираният участник вероятно в цялата история на Игрите у нас. Вярваше ли в мотивите на другите, че си „най-слабото звено“?
-Когато говорим за отборните игри, аз наистина бях най-слабото звено. Бях издънката на племето. Повечето от съотборниците ми бяха спортисти, по-комплексни от мен. Аз бях добра на баланс, изометрия, в много малко сфери бях добра и това е факт. Но това е „Игри на волята“, навън в живота съм много по-добра от повечето от участниците
-Гледайки отстрани, има ли участници, които те изненадват с нещо?
-Да, нормално е да съм изненадана, нямах наблюдение върху всички участници. Изненадана съм от голямото лицемерие на по-голямата част от хората. Стратимир например не ми изглеждаше толкова лицемерен. Сега, като слушам как говорят пред камерите, си давам сметка кой какъв е. От Джаро също не очаквах тези стратегии.
-С кого от Игрите остана приятел и след снимките?
-Поддържам контакт с Неделчо, с Кремена, с Мартин много често се чуваме. Много си го обичам Марти. Чувам се и с повечето от Приключенците. С Красима от време на време. Единственият човек, с когото не съм се чувала, е Соня.
-Какво се обърка в отношенията ви със Соня? Вие в самото начало бяхте добри съюзници.
-Тя избра кофти стратегия. Искаше да се присламчи към по-силните и да стигне до финала. После се опита да ме подхлъзне, естествено и двете си направихме по един капан и тя падна в него. Но вътре, в Игрите, е много различно, изолацията много се отразява на отношенията.
-Как се отрази участието ти в Игри на волята на живота ти – в работа, в личен план?
-Животът ми не се промени, освен че абсолютно всеки ме разпознава навсякъде било с маска или без. И в заведение, като вляза, е така. Доста често ме черпят вино, салати, други неща. В дискотеките всеки иска снимки, правят ми поздрави. През деня на работа постоянно идват деца, родители, всички много ми се радват. Доволна съм от това. Направих мърч, разпродадох го за седмица.
Кой искаш да спечели шоуто?
За съжаление Марти го няма вече, а много исках той да спечели. От тези, които останаха, може би е Миленка. Тя е чиста душа за разлика от останалите.

See also  Емилия плати погребението на Денис

Източник:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *