Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Лияна смени носа на дъщеря си

Фолкпевицата Лияна определено се оказа от майките, готови да задоволят всякакви прищевки на щерките си и смени носа на своята Дениз, която е едва на 18 години. Интервенцията е извършена в Турция при лекаря, който клъцна обонятелните органи на Камелия, Емануела и Силвия Кацарова. Репортер на „Телеграф“ откри снимка на наследницата на Лияна в профила на лекаря, които ремонтира лицата.

Въпреки че “Телеграф” твърди, че не може да си разбере кога е направена операцията, Hotnews.bg изчисли, че Дениз е била оперирана през май -преди бала на Дениз. В светските среди се намира за все по- нормално родителите да подаряват на щерките си за бала силиконови гърди, а изглежда последният писък на модата е ринопластиката. По данни на оперирани при същия лекар Лияна е броила около 15 бона. По всичко личи, че певицата подкрепя дъщеря си в различни разкрасителни процедури, които обаче не се виждат много нормални на останалите майки.

seo blog7

Припомняме ви, че преди година Лияна бе нападната в онлайн пространството, че е позволила на Дениз да издуе устните си до такава степан, че да задмине повече от най-тунингованите колежки на майка си. Освен това девойката прекалява и с фотошопа в социалните мрежи и често пъти на живо не може да бъде разпозната и определено е далеч от образа, който демонстрира по снимки.

Източник:

See also  Анн-Джи лъсна в провокативно ВИДЕО, в което чука...