Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

LIVE Инвестиционен навигатор 2022 на 17 ноември: Инвестиционен навигатор: накъде ни водят политиките на Централните банки

Факторите, които оказват натиск върху икономиката и пазарите, са същите – войната в Украйна, инфлацията, политиката на централните банки. Засега Европейският съюз се справя с енергоизточниците от алтернативни доставчици, но заплахата от евентуална енергийна криза остава.

Централните банки определено бяха в центъра на събитията през 2022. Ще спомогнат ли резките вдигания на лихвените проценти да се успокои инфлацията?

seo blog7

Пазарите реагират, първи, но и първи се възстановяват. Какво да очакваме до края на турбулентната 2022 и какви са прогнозите за 2023?

Не пропускайте новото издание на Инвестиционен навигатор с участието на Тихомир Каунджиев, портфолио мениджър в ЕЛАНА Фонд Мениджмънт. В интервю на живо с Миглена Иванова, Тихомир ще говори за бурята на финансовите пазари и задава ли се слънце след облачната 2022г:

– Отмина ли фазата на големите очаквания, която наблюдавахме до края на 2021 и какво означава това за капиталовите пазари?

– Накъде ще поемат централните банки в политиката си за повишаване на лихвените проценти и как това ще се отрази на икономиката?

– Какви са очакванията за представянето на различните класове активи в кратко- и средносрочен план?

– Как резултатите от междинните избори в САЩ влияят на пазарите?

гръцки преводач Добрич

Отговорите на тези и още много актуални въпроси гледайте на живо в Инвестиционен навигатор.

Гледайте на 17 ноември 2022 г. от 14.30ч.   LIVE на Investor.bg и на профила ни във Facebook!

Инвестиционен навигатор 2022: За да инвестираме подготвени!
 

 

 

Източник:

See also  Асоциацията на българските авиокомпании с писмо до премиера за държавната помощ