Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Кифла от “Един за друг” вбеси зрителите

Снощи започна най-романтичното предаване в ефира ни към този момент. Още със старта на “Един за друг” Емо Чолаков обеща супер интрига, предаде sofia24.bg. Става въпрос за Гергана, чиято половинка е Радослав. Тя е на 25, а той на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща професия – брокери на недвижими имоти и са от Варна.

“Как може тя да си иска гримовете, а да остави него без панталони и да го остави по боксерки пред цяла България! Ужас! Язък за момчето!!”, гласи коментар във Фейсбук.

seo blog7

Уточняваме, че в снощния епизод участниците имаха 2 предизвикателства. Залогът за загубилите беше – или жената остава без гримове през целия формат, или мъжът без панталони. Най-притеснена от този факт беше Гери, която не спря да настоява Радослав да остане без панталони, след като загубиха едното предизвикателство, а тя да задържи гримовете си. Това ядоса част от зрителите.

Ето и още коментари:

“Жива лигла!” “Няма такова лигавене, тоз джихадиста, пък с огромното самочувствие лиек “ако ходя по гащи, ще ми гръмне инстаграма”. Да се смее ли човек, да реве ли…

Изобщо, очертава да са само лигльовци и сеирджии в тоя сезон.” “Девойко, девойко, ако гримовете и аутфита са ти по-важни от това гаджето да ходи по гащи в студа…евала за любовта и загрижеността към любимия!?! ( Ако не е нагласено,де!) Най-добре да се разделите още в първи епизод и да не си губите времето, че тоя младеж още в другия епизод го виждам по гащи!”

“Тази участничка вярно е избирана с кастинг, но по тъпота. Дано отпадне скоро. Трудно ще я издържа.” “Не мисля, че е чак такъв проблем за една жена да не носи грим. Трябва да се харесваме такива каквито сме! Преувеличава ми се струва.” “Много ми е фалшива тая. Някак си пренаслива също. Момчето не е лошо, но тая……”

гръцки преводач Добрич

“Тя е красива и без грим. Какво толкова преувеличава. Аз ако бях в предаването никога не бих си оставила мъжа да ходи без панталони и да го гледа цяла България. Няма и да се замисля да си дам гримовете.”

See also  Анна Цолова с тежко признание за изгорели газове и соц СНИМКА

Източник: