Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Издирват 82-годишна жена в Смолян

Издирва се възрастна жена, изчезнала в Смолян преди Коледа.

От 30.12.2022 г. полицията издирва Захаринка Стоянова Караджова на 82 години от Смолян. По данни на семейството Захаринка Караджова е напуснала дома им на 22.12.2022 г. около 14:00 ч. и оттогава е в неизвестност. Захаринка Караджова не страда от психични заболявания и може да се ориентира, съобщават от ОД на МВР-Смолян.


Жената не страда от психични заболявания, адекватна е, ориентирана за време и местоположение, видимата ѝ възраст отговаря на реалната.

Захаринка Караджова е с ръст 167 см., слабо телосложение, бяла коса – права, средна дължина. Облекло към момента на изчезването – тъмно манто; тъмен анцуг; светли маратонки – бежови; забрадка – черно-червена.

Издирват 82-годишна жена в Смолян

Към момента в търсенето участват служители на РУ-Смолян, ОДМ на МВР-Смолян и близки на семейството. Обходени са районите около къщата, където живее, претърсват се и гористи местности, за които има предположение, че може да са посещавани от 82-годишната жена.


От полицията в Смолян апелират гражданите, които имат информация за местонахождението на Захаринка Стоянова Караджова, да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на тел. 112.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник:

See also  Почина проф. Чавдар Добрев