Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

ИТН-Плевен се разграничи от Радостин Василев

Във връзка с излязлата днес декларация, ние от “Има такъв народ” област Плевен изцяло се разграничаваме от позицията на областния ни координатор в оставка Радостин Василев и неговите приближени, които не са членове, не са координатори и не представляват по никакъв начин “Има такъв нород” – Плевен.

Това пишат в декларация от ИТН-Плевен по повод излязлата информация, разпространена в декларация днес, че структурите на партия “Има такъв народ” в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията.

seo blog7

Ние, представляващите, категорично подкрепяме изцяло ПП “Има такъв народ” и лидера г-н Слави Трифонов. Подкрепяме и заставаме изцяло зад решенията на ръководството на Има такъв народ. Ние вяраме, че ръководството на ПП “Има такъв народ” винаги се е ръководило изцяло и е защитавало само и еднствено нтересте на България. Ние вярваме, че българите сме достоен и честен народ и никога не бихме предали своята родина и история.

През тези години, тъй като част от нас са още от Референдума, организран от г-н Трифонов и в последстве превърнат после в политически проект “Има такъв народ”, никога не сме се чувствал предавани. Напротив, случващите се през изминалата седмица събития, ни направиха още по-силни и непоколебими в решетието си да бъдем част от структурата на ПП “Има такъв народ”. Ние вярваме, че нашата родина България е над всичко и всички ще се борим за нейното благополучие до последния си дъх. Нека да не оставяме само Бог да пази България, а и ние българите да я пазим, обичаме и уважаваме.

Общински координатори на ИТН от Долна Митрополия, Кнежа, Гулянци, Искър, Червен бряг и Белене

See also  Димитър Луджев: Путин загуби всякакво чувство за реалност

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

2.8

Оценка 2.8 от 54 гласа.

Източник: