Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Хазарта към Борисов: Извинявай, че пак имам повече преференции от теб

Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува – независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.

Това написа във “Фейсбук” Христо Петров.

seo blog7

На всеки шест човека, гласували на миналите избори за “Продължаваме промяната” – петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години – с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа – тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!

Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо лично към всички онези, които цяла година казват “мястото ти не е там”, “пей си песните” и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, “наркоман “, “боклук” и други ласкави определения – огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина – хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там.

Към социологическите агенции –

гръцки преводач Добрич

поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.

See also  Удължават срока за кандидатстване на хотелиерите до 27 май за украинските бежанци

На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб.

Поставете оценка:

3.1

Оценка 3.1 от 17 гласа.

Източник: