Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Гуцанов: България не е президентска република

“По повод обвиненията на госпожа Йотова към БСП, припомням, че последователно и категорично БСП е имала една позиция – доставка на газ за България на най-добра цена и при най-изгодни условия. Това включва и възобновяване на диалога с Русия, за което настоявахме непрекъснато, и преговори с “Газпром”, за което настояваме от месец април до днес. Вицепремиерът Нинова обяви още на 28.04. на съвместна пресконференция с всички работодатели, че единственият изход за икономиката е възстановяване на преговорите с Газпром.” Това заяви организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов в своя Фейсбук профил, съобщиха от пресцентъра на партията.

До изборите остават шест седмици и смятаме, че е важно освен честен вот да се осигури и спокойствие на българските граждани, което значи и ненамеса в изборния процес от институции, които нямат пряко касателство към него.

seo blog7

Сега не е момента да се фаворизират едни партии за сметка на други, сега е времето да се спаси страната от газова и икономическа криза. И отново да има индустриален бум, както през последните седем месеца.

Трябват инвестиции в стабилност, инфраструктура и икономика, а не закупуване на още 8 изтребителя, при положение че предишните 8 са още “на хартия” и не сме ги виждали.

Затова – да на диалога, не на неоправданата интервенция. Все пак, България е парламентарна, а не президентска република.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич
Оценка от 0 гласа.

Източник:

See also  "Путин е убиец" се появи на паметника на Альоша в Бургас