Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

GoPro представи новите Hero 11 и Hero 11 Mini

Както по-рано този месец ви съобщихме, GoPro подготвя премиерата на своите екшън камери от 11-то поколение Hero Black и Hero Mini. По-рано днес компанията представи популярните видеокамери и както очаквахме, промените в сравнение с предишното поколение не са много или поне на пръв поглед.

Размерите, цветът и разположението на различните бутони и дисплеи са идентични, но не и вътрешността, която е подобрена. Сензорът е с размер от 1/19 инча и разполага с 27MP резолюция. Той записва до 5.3К видео при 60 кадъра в секунда и до 4К при 120 кадъра в секунда. Цветовете са 10-битови, а с помощта на HyperView режимът, може да записвате в традиционен 16:9 формат.

seo blog7

Няколко нови режима за снимане при ниска осветеност също са налични, заедно с HyperSmooth стабилизацията, която също е подобрена. Камерите също така пристигат с Enduro батерия, която бе опционална при предишното поколение. Единствената разлика между Black и Mini версията е в размера и теглото на камерите, както и липсата на двата екрана при по-малката версия.

Поставете оценка:

2

гръцки преводач Добрич
Оценка 2 от 4 гласа.

Източник:

See also  Загубите на Apple от прекратяването на продажбите на iPhone в Русия възлизат на около 3 милиона долара на ден