Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

Новооснована германска компания с името Milivie анонсира своя първи продукт на базата на класически Volkswagen Beetle. Възродената икона ще бъде произведена в лимитирана серия от която ще бъдат направени едва 22 броя. Те символизират производството на 22 милиона броя от оригиналния Volkswagen Beetle. Всяка от колите ще бъде с начална цена от 570 хиляди евро.

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

seo blog7

Milivile 1, както ще бъде името на реставрирания Volkswagen Beetle не се различава особено на визия от оригиналната „костенурка“ освен, че светлините са с LED технология и с различна форма. Всички емблеми на Volkswagen са заменени от такива на Milivie. Двигателят е 2.28-литров боксер с въздушно охлаждане и двойни карбуратори. Трансмисията е автоматична с 4 предавки и задвижва задните гуми.

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

Интериорът е изцяло реновиран с нови технологии, включително два 12.3-инчови екрана с инфотеймънт система. Освен кожени елементи, там могат да бъдат открити и дървени и карбонови апликации. Четирите седалки са индивидуални, като част от елементите са заимствани от Porsche 911.

Поставете оценка:

2.3

Оценка 2.3 от 3 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Samsung обедини сили с Mercedes