Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Футболист на Байерн е заплашен от затвор

Футболистът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес трябва да се яви пред испански съд на 19 октомври, за да се опита да се спаси от ефективно влизане в затвора. Член 32 в Наказателния кодекс, който касае насилието върху жени, не приема отменената присъда на футболиста от 6 месеца лишаване от свобода, издадена през декември 2019 година, за това, че е нарушил забраната да не се доближава на по-малко от 500 метра от бившата си съпруга.

Неговият адвокат защитава тезата, че двамата са пътували заедно до Маями абсолютно доброволно, нарушавайки по този начин забраната да се доближават един до друг, дължаща се на предишен скандал. Забраната на Люка Ернандес е била стриктна, докато на съпругата му – не.

Люка Ернандес със сигурност трябва да се яви пред испанския съд и дори рискува да влезе в затвора, докато се изясни казусът.

Случаят на футболиста се утежнява от факта, че той има две предишни присъди за нанесени телесни повреди на приятелката му от 2017 година.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery. Източник:

See also  Кан се изказа остро срещу футболист на Борусия Дортмунд

Leave a Reply

Your email address will not be published.