Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ето я тайната дъщеря на Тото от "СкандаУ" СНИМКА

Тото от “СкандаУ стана на 31 години и празнува със семейството си без бурен купон или участие.

Фамилията на рапъра, който от година вече е и успешен водещ на токшоу, се увеличи тайно тази година с още един член-щерка.

seo blog7

Тото се радва на щастлива връзка с танцьорката Кристин Петринска. Преди около 3 години блондинката го дари със син – Доминик, а от няколко месеца вече се радват и на второто си дете, момиченце. Щастливата майка този път успя да запази бременността си в тайна и обяви новината едва след появата на малкото човече, пише “Хотнюз”. 

Преди дни обаче тя не издържа и показа в близък план бебето, което има сладки бузи и много коса. Това е едва втората снимка на хлапето, чието име дори е мистерия. Сега пък Кристин отправи романтично признание по повод специалния ден на изпълнителят, в своя Instagram като описание на техен общ кадър:

„Честит да си ми, че без теб не мога“. Танцьорката хвали и уменията на Тото като татко:””Той винаги е бил, ще бъде и е там за теб – защото така правят татковците. Обичта им се усеща толкова силно и необходимо, точно там, точно когато трябва, точно винаги ! Те са нашите силни и често мълчаливи герои, които няма да сдържат сълзите си на важните моменти, но през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и онова. Защото татковците имат онова уникално чувство за хумор, което винаги ни развеселява”./show.blitz.bg

Източник

See also  Този път Нойзи разби Мария Игнатова СНИМКИ