Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ето къде отиде Андре Токев веднага след затвора СНИМКА

Топ готвачът Андре Токев излезе преди броени дни от затвора, след като беше предсрочно освободен и веднага отпраши към морето със съпругата си Мария и приятелско семейство.

Куланарят бе забелязан в курортното градче Лозенец, където няма как да не прикове вниманието на плажуващите, колкото и да не му се иска, защото бил дегизиран с бейзболна шапка и слънчеви очила.

Бивши служители на шеф Токев с кошмарен разказ за работата при него и фаталното число 15

Токев е отседнал във вилата на свой приятел и вероятно ще изкара поне седмица по Южното Черноморие, преди да отпраши към Варна, пише “Уикенд”.

Познати на Андре Токев предположиха, че той е отпрашил на морето не само за да се отърси от спомена за пандиза, а и по работа. Кулинарят стопанисва ресторант към плажния комплекс “Перла Бийч” на Приморско съвместно с концесионера на плажната ивица. И макар Токев никога да не е готвил лично в ресторанта, готвачите приготвят храната за туристите по негови изпитани рецепти, пише още изданието.

Андре Токев проговори за инцидента, разкри защо е шофирал пиян! СНИМКА

Припомняме, че Андре Токев влезе в затвора в началото на годината, след като през ноември 2021-ва беше заловен да шофира пиян с разкъсани гуми и само по джанти огромния си бял пикап “Мерцедес”. Алкохолната проба на кулинарят показа наличието на 1,9 промила алкохол в кръвта му. За да избегне тежка присъда за повторното си задържане пиян зад волана (той е залавян и през 2019 г. във Варна), Андре Токев предпочете да се покае публично и да сключи споразумение с прокуратурата. Беше осъден на 10 месеца затвор, но в крайна сметка съда реши да намали с три месеца присъдата му. Решението на магистратите обаче беше обжалвано от администрацията на затвора в Казичене, та се наложи и втора съдебна инстанция да потвърди предсрочното му освобождаване.

See also  Ето с кого се целува Марина Стоименова СНИМКИ

“Няма какво да кажа…Сигурен съм, че повече никога няма да се кача зад волана пил, взех си поука. Сега искам да бъда оставен на спокойствие”, лаконично коментира Токев пред журналистите при окончателното му освобождаване./show.blitz.bg

Източник