Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Емилия призна кой гледа бебето, докато тя пее по нощите

Фолк звездата Емилия, която през 2022-а стана майка за трети път, разкри в телевизионен ефир, че предпочита сама да се грижи за бебето си Джорджина и отказва услугите на бавачки и детегледачки.

Обичаната певица вече възобнови музикалната си кариера, но успява да съчетава сценичните си изяви с грижите за новородената си дъщеричка.

seo blog7

„Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскачам до някой град за участия, но след това се връщам бързо вкъщи. Абсолютно се жертвам за нея. Минавала съм по този път и не гледам на това, като на натоварване и не си казвам: Леле, сега как ще се справям“ – споделя та в  „На кафе“.

Докато хитовата изпълнителка забавлява меломаните в различни клубове, съпругът й Жорж Башур поема изцяло грижите за малката.

„Май месец ни е много натоварен. Тогава са баловете и редовните участия, които правим по клубовете в късните часове. Хубава емоция е, не мога да се откажа от нея, особено сега, когато имам толкова хубави песни. Колко е хубаво сега да ходя на участия, колко е хубава емоцията… Не мога да я опиша“ – признава тя.

Съпругът й не ревнувал от професията й, а дори я насърчавал да продължи с пълна сила.

„Ние заедно го решихме това нещо и той много пъти ме е казвал, че ако аз спра да го правя, няма да се усещам по същия начин, няма да съм същата. Нормално е той да иска една щастлива жена. Вече ме познава и затова взе това решение“ – подчертава изпълнителката.

гръцки преводач Добрич

Емилия разказа, че бременността й била като предчувствие при любимият й и обяснява:  „Той е нетърпелив, каза че е предчувствал за това. Въпреки че въобще не сме очаквали да ни се случи. Аз му казах, че усещам нещо, че е различно и той веднага ме подкани да направим теста. Откакто ни се случи трагедията с Феди, много искахме дете. Не се бяхме отказали, но лекарите не даваха надежди. Затова нито сме правили нещо, нито сме смятали дати, оставихме нещата на самотек“, пише “Сигнал”. 

See also  Светлана роди трети наследник на Гущеров СНИМКА

Пазели новината за бременността в дълбока тайна дори от най-близките си хора.

Звездната майка разказва още, че голямата й дъщеря  проявявала необходимото търпение към бебето вкъщи и не ревнувала от вниманието към него.

„Мира я гушка, целува, не ревнува изобщо. В началото имаше малка ревност, но после нямаше никакъв проблем. Даже сега е много солидарна, че на бебето се обръща много повече внимание“ –  казва с усмивка изпълнителката./show.blitz.bg

Източник