Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Елвира от "Ергенът" се съблече на Малдивите СНИМКИ 18+

“Ергенът” свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира – поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече – тя е повече от гореща по бански от Малдивите!

seo blog7

Няма да повярвате кой е мъжът до девствената Елвира от “Ергенът” СНИМКИ

Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата – съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър – нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка../show.blitz.bg

Източник

See also  Краси Радков се развежда след 15 години брак