Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Диана Димитрова призна и за тормоз в НАТФИЗ: Месеци наред бях психическо насилие от педагог! ВИДЕО

“Бях готова да осъдя академията”, това споделя Диана Димитрова в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо през декември 2018 година. Думите й обаче, звучат особено актуално към днешна дата, предвид ситуацията с признанието, което актрисата направи наскоро.

Емоционалният пост на актрисата отпреди няколко дни, в който разкри, че е станала жертва на физическо насилие преди 5 години, предизвика бурни реакции не само в социалните мрежи. В него обаче, тя не споменава името на насилника си, но публикува няколко снимки, направени след инцидента, които показват нараняванията ѝ. Димитрова признава, че ако това се беше случило днес не би запазила случилото се в тайна.

Юлиан Вергов проговори след твърденията, че е пребил Диана Димитрова ВИДЕО

В интервюто пред Мон Дьо преди 4 години, Диана Димитрова говори за първи път за преживяното насилие. Думите й със сигурност отново ще предизвикат лавина от реакции.

“Не съм била само един път жертва на физическо и психическо насилие. Първо се сещам за НАТФИЗ – човек с позиция, човек педагог, който има власт – да ме мачка в продължение на месеци. До ден днешен нямам отговор какъв беше проблемът?  Човек, който работи, предлага откъси от пиеси, иска да се развива. Но в същото време не прави едно единствено нещо – не гали егото на въпросния преподавател. И в същото това време ми се обясняваше, че не разбирам”, споделя актрисата.

По думите ѝ този психологически натиск продължил и втори семестър. “Тогава щях да осъдя академията. Тогава се разрази буря. Дори ми побеля едната вежда. Имах бял косъм на веждата – звучи абсурдно, но напрежението дава различни отражения”.

See also  Къде посрещнаха 2022-а родните звезди?

Нова версия: Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова! СНИМКИ

Димитрова отказва да назове насилника си по име. “Надявам се той да гледа интервюто. искам да му кажа да не прехвърля собствените си комплекси в работата и да е жив и здрав”.

На въпрос била ли е жертва на физическо насилие, актрисата отговаря: “Да, била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря. Но важното е, че съм жива и здрава. Не беше опит за изнасилване. Нещо като шамари. Беше нещо по-сериозно… пребиване”./show.blitz.bg

Източник