Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Борисов: Няма как да направя правителство само с ДПС и “Български възход”, с “Възраждане” имаме съществени различия

“Единственият начин да има правителство е контактни групи. Преди президентът Радев да връчи мандата, трябва да сме се разбрали, че ще стане с втория или третия мандат. Не стане ли, няма да стане с втория, третия, нито десетия мандат и се отива на избори”, заяви в Широка лъка лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Аз няма как да направя правителство само с ДПС и “Български възход”, с “Възраждане” имаме съществени различия. Склонен съм на всичко, което ще донесе спокойствие на българите и ще спрем да обвиняваме Радев, че не прави бюджет и не управлява добре, ние му натрисаме правителство, защото не можем да се разберем. Сядат и се разбират дали ще има правителство и тогава няма значение дали ще е с мандата на ГЕРБ или на ПП”, добави Борисов, цитиран от БНТ.

seo blog7

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че проектозаконът за намаляване на цената на бензина с 1 лев ще бъде закон срещу свръхпечалбите, които се получават от руските компании, благодарение на дерогацията, която България е издействала в Брюксел. Печелят се огромни пари, включително и от вътрешния пазар, каза Борисов.

Той изрази убеденост, че другите партии ще приемат предложението и подчерта, че в рамките на един месец законът може да бъде приет.

4 бюджета за 2 години и все нещо не можаха и объркаха, допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов е в Широка лъка, където присъства на освещаването на обновеното килийно училище.

гръцки преводач Добрич
Поставете оценка:

1.7

Оценка 1.7 от 6 гласа.

Източник:

See also  Семейство с бебе катастрофира до село Елешница