Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Благо бяга в чужбина с новата след раздялата със Златка

След като ви показахме какво прави вече Златка Райкова или по-точно – с кого, ето, че и бившата й изгора Благой Георгиев не губи време след раздялата.

Ексфутболистът за кой ли път е решил да започва нов живот с нова жена до себе си. Този път обаче – извън пределите на България, където очевидно няма как да избяга от въпросите за разлъката си с плеймейтката и редицата изневери преди това при останалите си бракове.

Хванаха Златка с непознат богаташ, двамата се… СНИМКА

Двамата със Златка Райкова се разделиха преди месец, а причината, както се очакваше и този път, е похотливият характер на Джийзъса. Близки до Георгиев даже разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Двамата се срещнали във фитнес залата и доста бързо задълбочили отношенията си, дотолкова, че футболистът взел категорично решение да напусне семейното гнездо.

За категоричния край между Злати и Благо свидетелства и факта, че от вчера той е изтрил всички снимки с Райкова от личния си профил в социалната мрежа, пише “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник

See also  Без изненада! Народната певица спечели "Гласът на България"

Leave a Reply

Your email address will not be published.