Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

„Бии Смарт Текнолоджис“ дебютира на пазара beam

Размерът на емисията е 407 386 лева, разпределен в съответния брой акции, като всяка е с номинална стойност 1 лев<p> <em>Сергей Петров, основател и управител. Снимка:&nbsp;&bdquo;Бии Смарт Текнолоджис&ldquo;</em></p>
<p> “> </p></div>
<div class=

Сергей Петров, основател и управител. Снимка: „Бии Смарт Текнолоджис“

Търговията с акции на компанията „Бии Смарт Текнолоджис“ на пазар beam започва след успеха на първичното публично предлагане (IPO), в което тя набра 1 199 990 лева.

Размерът на емисията на „Бии Смарт Текнолоджис“ е 407 386 лева, разпределен в съответния брой акции, като всяка е с номинална стойност 1 (един) лев.

Книжата на компанията се търгуват на beam под борсов код BEE.

  1. Сравни Бии Смарт Текнолоджис АД-София – временна емисия акции с
  2. и/или с компания

(максимум 3 избрани)

„Бии Смарт Текнолоджис“ планира да инвестира набраните средства в разрастване набизнеса си на европейския пазар и развитие на продуктовата си гама.

„Инвеститорите подкрепиха „Бии Смарт Текнолоджис“, защото разпознават потенциала на успешната комбинация от кауза и иновативни бизнес модели. Това напълно кореспондира с мисията на пазар beam – да подпомага растящи компании, които са в авангарда на екологично отговорния бизнес“, каза Васил Големански, заместник-председател на СД на БФБ.

„Бии Смарт Текнолоджис“ е основана през 2015 г. и разработва технологии за дистанционно следене на кошери.

Дружеството основава и платформата „Истински мед“ за продажба на пчелен мед. Клиентите на платформата “осиновяват” кошер и получават мед на абонаментен принцип според избран тарифен план.

Източник:

See also  БФБ започва новия месец на червено