Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Баща и син превърнаха Ford Fiesta в амфибия (ВИДЕО)

Баща и син споделиха интересния проект над който са работили по време на локдауна по повод пандемията от COVID-19. Британското семейство е използвало Ford Fiesta от седмото поколение на модела и го е превърнало в интересна амфибия, която успешно може да се движи, както по суша, така и във водата. Колата е напълно функционална и разполага с по-голямата част от оригиналните си части, а също така е и напълно легална според законите във Великобритания.

Баща и син превърнаха Ford Fiesta в амфибия (ВИДЕО)

seo blog7

Въпреки множеството преработки, донорът за проекта може да бъде познат по светлините, огледалата и джантите, които са запазени от донорската кола. Горната част на амфибията е оригиналната на Ford-а, а долната е изработена от фибростъкло. Таванът на Fiesta-та е отрязан за по-добро усещане във водата, като е запазено предното стъкло и са подсилени предните колонки.

Баща и син превърнаха Ford Fiesta в амфибия (ВИДЕО)

Двигателят е преместен зад задните седалки, а генерацията е повдигната по-високо, поради обясними причини. Променено е и междуосието на колата, поради новото място на двигателя. В задната част е поставена перка, която се задвижва от двигателя на колата чрез раздатъчна кутия, а управлението се осигурява от педала на газта и волана.

Поставете оценка:

2.3

Оценка 2.3 от 7 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Adidas пусна безжични слушалки