Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Бахаров официално в "Мисията невъзможна"

Захари Бахаров сам потвърди, че влиза в новите екшъни от “Мисията невъзможна”, пускайки си тайнствено съобщение в социалните мрежи, на което пише: “Ние споделяме една и съща съдба”. 

Става въпрос освен за Захари Бахаров, също за полския актьор Марчин Дорочински и руския Иван Ивашкин, които ще играят в поредицата, чиято основна звезда и движеща сила е Том Круз.

seo blog7

Още на 22 юли тази година „Телеграф“ написа новината с питане дали това наистина е вярно. Все още обаче няма официално потвърждение от „Парамаунт“, които правят филмите, че Бахаров наистина ще е в този проект. Родни кинаджии обаче от вчера един след друг поздравяват звездата на Народния театър.

Всичко тръгна от снимки през лятото, разпространени из социалните медии, първо в Инстаграм от полската звезда Марчин Дорочински и руската кинозвезда Иван Ивашкин. Двамата са заедно с Бахаров, пише “Телеграф”. 

Мястото е близо до Лондон. Ивашкин е написал: „Поляк, руснак и българин се срещат в британските поля – звучи като начало на забавна история (и тя всъщност е такава)“. После пояснява, че селфитата са правени по време на втората седмица от снимките на високобюджетен филм и след това е започнала третата. И отново казва, че няма право да споменава името на филма. Но пък държи да отбележи как работи с най-добрите кинаджии на света. Полякът обаче остава на тема мистика и пише от своя страна: “Приятелят си е приятел, а с двама е още по-добре. Поздрави от Великобритания!“/show.blitz.bg

See also  Зрители изригнаха срещу първия изгонен от "Сървайвър"

Източник

гръцки преводач Добрич