Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Apple представи новите AirPods Pro

През 2019 година Apple надгради стандартните слушалки AirPods и представи тяхната Pro версия, която добави някои по-готини и по-добри функции. Сега компанията от Купертино реши да представи второ поколение на слушалките, които пристигат с нов процесор, подобрени параметри и няколко нови функции.

Apple представи новите AirPods Pro

seo blog7

Една от промените е добавянето на сензорни бутони за управление в долната част на слушалките. Те вече могат да работят и с плъзгане, което означава, че можете да увеличавате или намалявате звука без да вадите смартфона от джоба си. Процесорът H2 също е нов и подпомага по-доброто използване на енергия за повече време на плейбек, а също така подпомага и режимите за активно шумоизолиране и прозрачност, ако решите, че искате да чувате какво се случва около вас.

Другите новости засягат кутийката на слушалките, която вече пристига с вграден говорител, съвместима е със зарядното на Apple Watch, а също така може да бъде гравирана с Memoji по избор. Нови аксесоари и допълнителни тапи за по-добър комфорт завършват промените. Доставките започват от 23 септември.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Развенчаваме популярни митове за сигурността в интернет