Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Андрей спечели “Игри на волята”, ето при коя жена отиват парите му

Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир „Игри на волята: България“. Той завоюва мечтаното първо място и стана носител на голямата награда от 100 000 лв. “Всички пари ще отидат за малката ми дъщеря, дано жена му позволи”, каза веднага след победата си Андрей. Woman.bg припомня, че двамата с жена му Ксения са горди родители на 4-годишната Алисия.

Съпругата на Андрей се занимава с digital услуги – създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Instagram страници, както и с… шпагати. Тя има и TikTok профил, който обаче развива от скоро и цялото съдържание там е посветено на “Игри на волята”. Като съпруга на олимпийски състезател, и Ксения е доста спортна натура. Тази есен третият сезон на формата „Игри на волята: България“ направи зрителите на NOVA свидетели на грандиозни битки, изцяло нови елементи и неочаквани предизвикателства. В продължение на три месеца 24 смели воини се изправиха пред вълнуващи изпитания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа.

Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев спазиха обещанието си за повече и по-мащабни битки. Последната от тях поднесе много изненади и неочаквани моменти на Арената. В зрелищния титаничен сблъсък влязоха трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят успя да премине през финалната игра на третия сезон на „Игри на волята: България“ със забележителна бързина и ловкост. „Тази победа е много ценна. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме очаква. Победата значи много за мен. Благодаря на всички съперници, които ме направиха по-добър.

See also  Дупето на Тита лъсна заради нов чалга дует

Благодаря на водещите и на целия екип. Ще инвестирам цялата награда в детето си и в нейното бъдеще“, бяха първите думи на Андрей след блестящата победа. Вижте новия на Джулиана Гани! Романтика безкрай: Вижте къде Николета отпразнува рождения си ден! Кристиан Костов с момчешка прическа, отива ли му? Във финалната битка Андрей се изправи срещу най-големия си съперник Симеон и срещу първата жена, стигала до финал в „Игри на волята: България“ – Паулина. Десет секунди не достигнаха на дамата, за да продължи във втория етап на играта, което й донесе почетната трета позиция. „Тръгвам си оттук като една горда жена, която е успяла да стигне до големия финал. Много съм щастлива“, сподели Паулина.

Източник:

Leave a Reply

Your email address will not be published.