Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Андрей Райчев: Пред Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП

ГЕРБ намери начин да раздели противниците си. Историята с хартиената бюлетина отдели БСП от Продължаваме промяната и Демократична България. Това бе тактическа победа, поднесена от Корнелия Нинова на тепсия. Това заяви в ефира на БНТ социологът Андрей Райчев.

По думите му това е голямо постижение, без значение какво ще стане от тук насетне. Пред Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП. ГЕРБ излиза от изолация, допълни той.

seo blog7


Райчев критикува политиката на ПП за постоянно теглене на заеми. Според него това е американската идеология, при която човек няма собственост и живее на заем. Той подчерта обаче, че това не е характерно за българите.

Социологът заяви, че левицата в България е в криза. В света положението е същото. Това се дължи на дълбочинни промени в обществото. Хората, които се събират да свалят Корнелия Нинова го правят, за да има левица. Дали новия ляв проект ще успее или някой от БСП не се знае.

По отношение на Шенген той заяви, че ние няма да спечелим от членството, само ще показваме един паспорт по-малко. По думите му мнението за нас е лошо, защото управляващите не могат да се обединят по важните въпроси.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

Оценка от 0 гласа.

Източник:

See also  Първан Симеонов: Удължаването на времето на това правителство е в полза на ГЕРБ