Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Александър Томов: Нелепо е Нинова да държи мандата до 12 август

“Това, което каза Нинова, че ще държи мандата до 12 август, е нелепо. След като предните мандати са с такъв период, не може третият да е по-дълъг. Дава се повече гъвкавост, защото е последен мандат” каза проф. Александър Томов, цитиран от БНТ. Това, което виждаме е ниска политическа култура. “Тези са мафия, онези са мафия” – всичко това е грозно. Изключително тежка е ситуацията, не прилича на нищо от преди. Разпадна се възможността да се намери възможност за коалиция. Самият парламент и обществото е силно фрагментирано. Умните хора четат историята, но гледат напред.

Искаме хората да си подадат ръка в името на икономиката, бизнеса. Българската нация е застрашена от изчезване. След 10 години ще бъдем 5, 1 млн. Защо мълчат за това и ПП, и ГЕРБ. Те са отговорни. Ако ние не възстановим доходите, ще изчезнем, хората бягат заради доходите. Трябва нов бюджет и държава.

Кирил Петков излъга много тежко с газовите доставки. Лъжа е, че “Газпром” спря доставките. Решението е негово за плащането. Защо в Европа могат, а ние не можем? Ние какво сме – слуги, колония?! Направи тази грешка с Полша, но там хранилищата са пълни. Когато си богат, прави политика. Какъв е резултата в Баку? Никой няма елементарни познания какво ще стане. Това не се е случвало никога. Нямаме газ за август. Няма друго, освен да отидем на избори.

Поставете оценка:

4.5

Оценка 4.5 от 16 гласа.

Източник:

See also  Шаламанов каза кога има риск България да бъде вкарана във война