Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Актуални тенденции при избор на дамски обувки

Запознайте се с някои актуални тенденции при избор на дамски обувки. Обувките са ключов елемент от всеки стил, така че те трябва не само да са удобни, но и да са модерни.

elegantni-damski-obuvki

seo blog7

Модата съчетава нови текстури и уникални детайли. Дамските обувки са много разнообразни и несъмнено освен с актуалните тенденции, трябва да се съобразите и с личните си индивидуалности – цялостен стил, височина и телосложение, налага ли ви се да ходите дълго или да стаите по много време на крак.

Купуването на дамски обувки въобще не е лесна задача. Разбира се, на пазара има много, наистина различни модели. Не всички чифтове обаче ще бъдат подходящи за всички случаи. Например няма да носим спортни обувки с елегантна пола. Когато ходим на фитнес, не можем да си позволим високи токчета. Да не говорим за факта, че всеки от нас трябва да има поне два чифта за ежедневието – едни високи дамски обувки и едни – с ниска подметка. И така, как купувате обувки, за да си подхождат с всичко? Какви модели трябва да изберете, ако ще ги носите с поли и панталони? Какъв цвят обувки върви с всичко?

Цвета на обувките, които трябва да съответстват на всичко, е много важен. Вероятно сте стояли пред рафта на магазин повече от веднъж и сте гледали модни кецове в розов цвят или токчета с леопардов принт . Ако обаче искате да закупите универсални чифтове, ви съветваме да избягвате подобни решения. Нестандартни дамски обувки или модели в енергични цветове може да се появят във вашия гардероб, но само на второ място.

See also  Къде посрещнаха 2022-а родните звезди?

Перфектният цвят за универсалните обувки ще бъде черен. Подобен избор вероятно няма да изненада никого от вас. В крайна сметка черното върви добре с всичко. Без значение колко шарена е останалата част от вашето облекло, тези черни дамски обувки ще се впишат в цялото ви облекло. Черните обувки на висок ток, маратонки, ботуши, ботуши и дори кецове ще изглеждат добре.

Източник: https://stillo-bg.com/

гръцки преводач Добрич