Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Актуални тенденции при избор на дамски обувки

Запознайте се с някои актуални тенденции при избор на дамски обувки. Обувките са ключов елемент от всеки стил, така че те трябва не само да са удобни, но и да са модерни.

elegantni-damski-obuvki

Модата съчетава нови текстури и уникални детайли. Дамските обувки са много разнообразни и несъмнено освен с актуалните тенденции, трябва да се съобразите и с личните си индивидуалности – цялостен стил, височина и телосложение, налага ли ви се да ходите дълго или да стаите по много време на крак.

Купуването на дамски обувки въобще не е лесна задача. Разбира се, на пазара има много, наистина различни модели. Не всички чифтове обаче ще бъдат подходящи за всички случаи. Например няма да носим спортни обувки с елегантна пола. Когато ходим на фитнес, не можем да си позволим високи токчета. Да не говорим за факта, че всеки от нас трябва да има поне два чифта за ежедневието – едни високи дамски обувки и едни – с ниска подметка. И така, как купувате обувки, за да си подхождат с всичко? Какви модели трябва да изберете, ако ще ги носите с поли и панталони? Какъв цвят обувки върви с всичко?

Цвета на обувките, които трябва да съответстват на всичко, е много важен. Вероятно сте стояли пред рафта на магазин повече от веднъж и сте гледали модни кецове в розов цвят или токчета с леопардов принт . Ако обаче искате да закупите универсални чифтове, ви съветваме да избягвате подобни решения. Нестандартни дамски обувки или модели в енергични цветове може да се появят във вашия гардероб, но само на второ място.

See also  Наталия Гуркова трупа пачки от нова работа

Перфектният цвят за универсалните обувки ще бъде черен. Подобен избор вероятно няма да изненада никого от вас. В крайна сметка черното върви добре с всичко. Без значение колко шарена е останалата част от вашето облекло, тези черни дамски обувки ще се впишат в цялото ви облекло. Черните обувки на висок ток, маратонки, ботуши, ботуши и дори кецове ще изглеждат добре.

Източник: https://stillo-bg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.