Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

А сега де: Генчо от "Игри на волята" хвърли в туш всички с бомбастична СНИМКА

В социалните мрежи всички са в шок от последната публикация на Генчо от “Игри на волята”. Никой не очакваше, че мъж като него може да бъде толкова сантиментален и ще направи това, което показа в мрежата. 

Мачото от риалити формата е вече на коледна вълна и това си пролича на последното му стори в Истаграм. 

Годината буквално се изниза, а до коледните празници остават броени седмици. Коледните украси по улиците и магазините започват да се появяват, както и вкусните щолени и сладки, типични за зимния сезон. Изглежда обаче, че коледното настроение е обзело и Генчо от “Игри на волята”.

Земеделецът сподели в Инстаграм, че елхата е вече украсена в родната му къща в Харманли. Е, още дори не сме в средата на ноември, но има много хора, които започват с приготовленията и украсите за Коледа от по-рано. Изглежда, че Генчо и семейството му са именно от тези хора.

Земеделецът може и да е готов за празниците, но първо предстои да видим дали ще стигне до финал в Игрите. В нета се шушука, че именно Генчо е един от сигурните финалисти в този сезон, но предстои да разберем.

Междувременно Генчо опроверга всички слухове, че между него и Мирела има нещо повече. Наскоро се появи клюката, че красивата танцьорка му се сваляла, но няма нищо подобно. Двамата са само приятели, а Генчо е верен на своята дългогодишна приятелка Преслава./show.blitz.bg

Източник

See also  Голяма трагегия сполетя победителя от "Сървайвър" Зоран СНИМКА