Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

ЦСКА 1948 атакува звездите на Левски

Новината за милионите, които са нужни на Левски, бързо обиколи цяла България. И някои решиха да се възползват от това. Първи на опашката е ЦСКА 1948. “Червените” са започнали офанзива с оферти за звездите на “сините”, пише “Мач Телеграф”. Става въпрос за играчи като Уелтон, Хосе Кордоба и част от талантите на тима. На този етап от “Герена” гледат отвисоко на тези предложения, защото се надяват на друг развой след срещата, която бе организирана във вторник.

Не е тайна обаче, че в Левски може да бъдат принудени да продават играчи. За тази неприятна развръзка първи намекна Станимир Стоилов, а след това Иво Ивков потвърди.

seo blog7

“Червените”, които победиха Левски на старта на първенството с 1:0, пък не крият, че този сезон амбициите им са за нещо повече от място в първата шестица. Вчера от клуба хвърлиха бомба, след като привлякоха един от най-силно представящите се играчи в родното първенство – Радослав Кирилов.

Иначе доста се шуми за интерес към играчите на Левски от страна на чужди клубове. Самият Станимир Стоилов обаче призна, че предложенията, пристигнали за Уелтон, Кордоба и Сундберг не са такива, каквито на “Герена” биха искали да получат. В това число влиза и Билал Бари, който бе спряган за Спортинг Лисабон.

В ЦСКА 1948 имат богат опит в отмъкване на играчи на Левски. Става дума най-вече за кадри от школата на “сините”.

Източник:

See also  ЦСКА се позабавлява с Банско и ги разгроми в контрола