Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Фенките в шок! Папи Ханс си го мери с Галин

Поетът и певец Папи Ханс е на път да засенчи фолк колегата си Галин, с който очевидно са в неофициално състезание. Конкуренцията им обаче не е на базата на хитове, а на голи снимки.

Приятелчето на Дара показа нашарено с татуировки тяло и завидни мускули, като остана само по боксерки. „Нула срам. Сто процента гордост“, отсича под еротичния си зов Папито. Феновете му са в очакване на поредната песен, а той им показва пакета си. Но да дерзаят, защото скоро ще има и песен, не крие риалити звездата, която делеше едно легло с устатият Валентин Кулагин в Къщата на “ВИП Брадър” преди няколко лета.

Последното парче на Ханс-а „Да си знаел“ събра половин милион гледания. То е част от амбициозния му проект, за който изпълнителят твърди, че е първият пo рода си в света. “Харесвам се, мразя се, прегръщам ви“, обръща се музикантът към последователите си финално в Инстаграм. 

Фенките на Галин припадат по кадрите, на които фолк идола е по бельо и бързат да го лайкнат в Инстаграм. А вие кажете Папи или Галин е по- по- най в тези им пози…

Източник:

See also  Златка нанесе тежък удар на Благо след раздялата с това вулгарно ВИДЕО с новия ѝ

Leave a Reply

Your email address will not be published.