Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Въпрос за 100 хиляди лева!Защо Галена и Преслава се скараха?

Както Hotnews.bg първи писа Галена направо отвя Преслава в класацията на най-влиятелните известни българи на списание „Форбс“. Менторката от „Гласът на България“ заема престижното 20 място в списъка от 70 ВИП нашенци, а Преслава изобщо не фигурира в него. Галена и Преслава, които навремето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината.

Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Според най-пикантният двете не могли да си поделят Фики, когото Галена бързо задоми и дори му стана кума. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”.

seo blog7

Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена обаче така и не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. 

Източник:

See also  Разплете се мистерията с изчезналата тв водеща от БНТ СНИМКА