Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Нов монитор с нетрадиционно съотношение на страните 16:18

Новият дисплей на LG e с нетрадиционно съотношение на страните 16:18, което ви позволява да разделите екрана на два вертикално подредени дисплея. Моделът е наречен DualUp и според разработчиците представлява напълно нов формат за монитори. Инженерите на LG твърдят, че новият монитор има същата площ на екрана като два 21,5-инчови дисплея.

Новият DualUp монитор (моделът на LG 28MQ780) получава 27.6-инчов дисплей с резолюция 2560 × 2880. Максималната яркост на изображението е 300 нита, съотношението на контраста е 1000:1, а покритието на цветовото пространство на DCI-P3 е 98%.

seo blog7
Нов монитор с нетрадиционно съотношение на страните 16:18

Удобната стойка Ergo, включена в пакета DualUp, ще ви позволи да инсталирате монитора на почти всяка работна повърхност и маса. В допълнение към производителността и креативността, предлагани от оригиналния форм-фактор DualUp, разработчиците твърдят, че дисплеят с двойна височина има и ергономични предимства.

Потребителят прави по-малко движения на главата в хоризонтална посока и тези движения се считат за основна причина за умора и болка във врата. Оригиналният дизайн ви позволява да изпълнявате няколко задачи наведнъж, докато проследявате, например, Slack, Microsoft Teams и други приложения. Според инженерите новият дисплей е идеален за видео редактори.

Нов монитор с нетрадиционно съотношение на страните 16:18

Друго ново допълнение, което LG ще представи на CES 2022 през януари, е 32-инчов дисплей, наречен UltraFine, със съотношение 16:9 и 4K резолюция. За първи път UltraFine дисплеят използва Nano IPS Black панел, способен да предостави възможно най-реалистичните черни цветове. По-подробни технически параметри на новите монитори ще бъдат представени на CES 2022.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

3.9

Оценка 3.9 от 7 гласа.

Източник:

See also  Огромни проблеми с Waze за Android